-10%

Kardol dekbedovertrek Established - 240 x 200/220 cm - Blue Grey 258540

Item 261 of 379
199,95 179,95 (including VAT)
Overview

 

 

EAN-code 8719931787806

Verkoopgrootte 1

Size NL: 240 x 200/220 cm

Colour Blue Grey

Omschrijving Kardol Established

Quality 100% cotton satin

Kardol Established dekbedovertrek blauw grijs
Het Established dekbedovertrek van Kardol ziet er prachtig uit. Op het blauwgrijze dessin zijn schilderachtige bloemen aangebracht in verschillende bijpassende kleuren. De print krijgt een mooie gelaagdheid door de silhouetten van bloemen als basis te gebruiken. Hier overheen zie je geprinte bloemen, geïnspireerd op de collectie van het Rijksmuseum. Dit maakt het beddengoed tot een mooi plaatje! De achterzijde van het overtrek heeft een effen lichtgrijze kleur.

Dit Kardol Established dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen-satijn. Een heerlijk zacht materiaal dat dankzij de speciale satijnbinding een mooie subtiele glans krijgt. Hierdoor krijgt je slaapkamer een luxe uitstraling. Satijnen beddengoed voelt daarnaast extra glad aan. Verder heeft het overtrek dezelfde eigenschappen als katoen. Zo is het bijvoorbeeld goed ademend en sterk vochtabsorberend. Het Established dekbedovertrek van Kardol heeft een dubbel doorlopende instopstrook met een totale lengte van circa 260 cm.

Kardol
Het beddengoed van Kardol by Beddinghouse staat bekend om de uitmuntende kwaliteit. Ieder seizoen ontwerpt het toonaangevende merk een rijke en unieke collectie. Prachtige dekbedovertrekken die een warme, modern eclectische slaapkamersfeer creëren.

Dekbedovertrek
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

OEKO-TEX
OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens

Languages

English English Nederlands Nederlands

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2019 - 2024 Marliving.com | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore