-10%

Beddinghouse dekbedovertrek Jorren - 240 x 200/220 cm - Dark Red 278599

Item 160 of 379
99,95 89,95 (including VAT)
Overview

 

EAN-code 8719931952594

Verkoopgrootte 1

Size NL: 240 x 200/220 cm

Colour Dark Red

Omschrijving Beddinghouse Jorren

Quality 100% cotton

Beddinghouse Jorren dekbedovertrek donker rood
Het Beddinghouse Jorren dekbedovertrek geeft je interieur een sfeervolle look. Op het banendessin zie je verschillende rood- en okerkleuren elkaar afwisselen en zo creëren ze een speels effect. Dankzij het leuke breipatroon oogt het beddengoed bovendien warm en knus. Om het plaatje helemaal af te maken zijn de bijbehorende kussenslopen voorzien van een verticaal strepenpatroon.

Dit Beddinghouse Jorren dekbedovertrek bestaat uit 100% katoen. Van nature is dit materiaal zacht en huidvriendelijk. Ook valt katoen soepel om je lichaam heen. De goede vochtabsorberende en warmteregulerende eigenschappen biedt het overtrek je iedere nacht ultiem slaapcomfort. Dit slijtvaste materiaal zorgt ervoor dat je er nog langer van kunt genieten. Het Jorren overtrek van Beddinghouse is netjes afgewerkt met een dubbel doorlopende instopstrook en is circa 250 cm.

Beddinghouse
Beddinghouse is een Nederlands familiebedrijf met een uitgebreid assortiment aan trendy en stijlvol beddengoed. Bij Beddinghouse vind je ieder seizoen dekbedovertrekken in prachtige kleuren en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit katoen. De keuze is groot en hierdoor zit er altijd wel een mooi item voor je tussen. Naast overtrekken produceert Beddinghouse onder andere bedspreien, badtextiel, hoeslakens, moltons, kussenslopen en strandlakens.

Dekbedovertrek
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

OEKO-TEX
OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

Languages

English English Nederlands Nederlands

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2019 - 2024 Marliving.com | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore