-13%

Beddinghouse dekbedovertrek Arvin - 240 x 200/220 cm - Green 248976

Item 96 of 379
159,95 139,95 (including VAT)
Overview

Beddinghouse Arvin - 240 x 200/220 cm - Green
248976

EAN-code 8719931692308

Verkoopgrootte 1

Size NL: 240 x 200/220 cm

Colour Green

Omschrijving Beddinghouse Arvin

Quality 30% post consumer recycled cotton, 70% cotton

Beddinghouse Arvin flanel dekbedovertrek green
Kruip heerlijk weg onder warm flanel met het Beddinghouse Arvin dekbedovertrek. Het mooie banendessin bestaat uit verschillende tinten en er is ook gekozen voor diverse geprinte weefstructuren. Het vormt samen een sfeervol plaatje, een mooie aanwinst voor in de slaapkamer. 

Het Beddinghouse Arvin dekbedovertrek is gemaakt van 70% geruwde flanel-katoen en 30% gerecycled geruwde flanel-katoen. Deze stofsamenstelling is een duurzamere keuze, goed voor mens en milieu. Flanel is bij uitstek geschikt voor de koudere maanden van het jaar. Het geruwde katoen heeft een wollig laagje dat de warmte uitstekend vasthoudt, maar ook goed ademend is. Geen koude voeten meer in de winter, zolang je onder een heerlijk flanellen overtrek slaapt. Het dekbedovertrek is voorzien van een dubbele doorlopende instopstrook, totaallengte is circa 260 cm.

Beddinghouse
Beddinghouse is een Nederlands familiebedrijf met een uitgebreid assortiment aan trendy en stijlvol beddengoed. Bij Beddinghouse vind je ieder seizoen dekbedovertrekken in prachtige kleuren en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit katoen. De keuze is groot en hierdoor zit er altijd wel een mooi item voor je tussen. Naast overtrekken produceert Beddinghouse onder andere bedspreien, badtextiel, hoeslakens, moltons, kussenslopen en strandlakens.

Dekbedovertrek
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

OEKO-TEX
OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

Languages

English English Nederlands Nederlands

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2019 - 2024 Marliving.com | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore