-11%

Beddinghouse dekbedovertrek Arcadia - 240 x 200/220 cm - Natural 258617

Item 95 of 379
179,95 159,95 (including VAT)
Overview

 

EAN-code 8719931788575

Verkoopgrootte 1

Size NL: 240 x 200/220 cm

Colour Natural

Omschrijving Beddinghouse Arcadia

Quality 100% cotton satin

Beddinghouse Arcadia dekbedovertrek naturel
Creëer een stijlvolle slaapkamer met dit prachtige Beddinghouse Arcadia dekbedovertrek. Het dessin bestaat uit een natuurprint van een idyllisch landschap en heuvels vol bossen. Op de zachte achtergrond komen de bomen mooi naar voren. Aan de bovenzijde zie je bomen net wat lichter afgebeeld staan, wat zorgt voor een leuk effect. De print loopt ook door op de bijbehorende kussenslopen. Ben je na een tijdje toe aan iets anders? Sla het overtrek dan om, want de achterzijde heeft een rustig en effen zandkleurig dessin.

Het Beddinghouse Arcadia dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen-satijn. Dit hoogwaardige materiaal voelt extra glad en zacht aan in je handen. Dankzij een speciale weeftechniek krijgt satijn een mooie, subtiele glans. Hierdoor geeft het overtrek je slaapkamer een luxe uitstraling. Verder is katoen-satijn goed ademend, vochtabsorberend en warmteregulerend. Het zorgt ervoor dat je iedere nacht heerlijk comfortabel slaapt. Het Arcadia dekbedovertrek van Beddinghouse is netjes afgewerkt met een dubbel doorlopende instopstrook en heeft een totale lengte van circa 260 cm.

Beddinghouse
Beddinghouse is een Nederlands familiebedrijf met een uitgebreid assortiment aan trendy en stijlvol beddengoed. Bij Beddinghouse vind je ieder seizoen dekbedovertrekken in prachtige kleuren en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit katoen. De keuze is groot en hierdoor zit er altijd wel een mooi item voor je tussen. Naast overtrekken produceert Beddinghouse onder andere bedspreien, badtextiel, hoeslakens, moltons, kussenslopen en strandlakens.

Dekbedovertrek
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

OEKO-TEX
OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

Languages

English English Nederlands Nederlands

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2019 - 2024 Marliving.com | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore