-11%

At Home by BeddingHouse dekbedovertrek Tender - 240 x 200/220 cm - Mid Blue 322172

Item 84 of 379
179,95 159,95 (including VAT)
Overview

At Home Tender dekbedovertrek mid blue
Onder het Tender dekbedovertrek van At Home droom je elke avond heerlijk weg. Dit effen blauwe dessin heeft een prachtige uitstraling dat wordt versterkt door de subtiele glans van velvet. Blauw brengt je tot rust en oogt lekker trendy. De print past bovendien goed bij vrijwel iedere woonstijl. Je kunt er dan ook alle kanten mee op! Kortom, dit Tender dekbedovertrek zorgt voor een frisse wind in je interieur.

Het At Home Tender dekbedovertrek is aan de voorzijde gemaakt van 100% polyester velvet. De achterzijde bestaat uit 100% katoen. Onder deze zachte stof val je heerlijk ontspannen in slaap. Het materiaal valt soepel om je lichaam heen en heeft een goede vochtregulatie. Hierdoor ervaar je ultiem comfort. Het Tender dekbedovertrek is netjes afgewerkt met een dubbel doorlopende instopstrook. De totale lengte is circa 250 centimeter.

At Home
At Home heeft een karaktervolle collectie die de sfeer verrijkt in huis. Simpel, authenticiteit, robuust, vrouwelijk, zachtheid, harmonie en structuren zijn de kernwaarden waar At Home zich door heeft laten inspireren. Met aandacht voor detail bevat ieder item unieke dessins. De producten zijn bovendien van topkwaliteit.

Dekbedovertrek
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

OEKO-TEX
OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

 

EAN-code8719931992828
Verkoopgrootte1
SizeNL: 240 x 200/220 cm
ColourMid Blue
OmschrijvingAt Home by BeddingHouse Tender
Quality

Front: 100% polyester velvet, back: 100% cotton

 

Languages

English English Nederlands Nederlands

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2019 - 2024 Marliving.com | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore