-11%

At Home by BeddingHouse dekbedovertrek Tender - 240 x 200/220 cm - Green 177736

Item 83 of 379
179,95 159,95 (including VAT)
Overview

At Home Tender dekbedovertrek green
Creëer een luxueuze sfeer in de slaapkamer met het dekbedovertrek Tender van At Home. Het rustig ogende effen dessin in de kleur groen past goed in verschillende slaapkamers, maar bij uitstek in een chic, botanisch of basic interieur.

De bovenzijde van het overtrek is gemaakt van 100% polyester velvet. Dit synthetische materiaal is streelzacht en ultralicht en voelt daarom ontzettend teder aan. Bovendien geef je je interieur hiermee een chique tintje! Doordat de achterzijde gemaakt is van 100% katoen staat het overtrek garant voor optimaal slaapcomfort. Het natuurlijke materiaal katoen is namelijk erg soepel en heeft een goede luchtdoorlatende, vochtabsorberende en verkoelende werking. Het Tender overtrek is geschikt voor extra lange dekbedden en is voorzien van een dubbele doorlopende instopstrook. Inclusief bijpassende kussenslopen.

At Home
At Home heeft een karaktervolle collectie die de sfeer verrijkt in huis. Simpel, authenticiteit, robuust, vrouwelijk, zachtheid, harmonie en structuren zijn de kernwaarden waar At Home zich door heeft laten inspireren. Met aandacht voor detail bevat ieder item unieke dessins. De producten zijn bovendien van topkwaliteit.

Dekbedovertrek
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

EAN-code 8715769891142

Verkoopgrootte 1

Size NL: 240 x 200/220 cm

Colour Green

Omschrijving At Home by BeddingHouse Tender

Quality Front: 100% polyester velvet, back: 100% cotton

Languages

English English Nederlands Nederlands

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2019 - 2024 Marliving.com | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore