-10%

At Home by Beddinghouse dekbedovertrek Stylised - 240 x 200/220 cm - Pastel 327002

Item 79 of 379
99,95 89,95 (including VAT)
Overview

At Home Stylised dekbedovertrek pastel
Het At Home Stylised dekbedovertrek is een vrolijke toevoeging tijdens de koude wintermaanden. Het overtrek heeft een fleurige bloemenprint in diverse pasteltinten. Op de witte ondergrond komen deze kleuren prachtig uit. Doordat de bloemen erg gedetailleerd zijn, lijken ze net echt. De bijbehorende kussenslopen en het overtrek hebben een effen achterzijde. Hiermee creëer je een leuke omslag.

Voor het At Home Stylised dekbedovertrek is gebruik gemaakt van 100% katoen. Deze stof is vochtabsorberend en ademt goed. Hierdoor geniet je iedere nacht van optimaal slaapcomfort. Daarnaast is katoen erg stevig en slijtvast, zodat het met regelmaat gewassen kan worden. Zelfs na vele wasbeurten blijven de kleuren prachtig zichtbaar. Het overtrek bevat een dubbel doorlopende, extra lange instopstrook.

At Home
At Home heeft een karaktervolle collectie die de sfeer verrijkt in huis. Simpel, authenticiteit, robuust, vrouwelijk, zachtheid, harmonie en structuren zijn de kernwaarden waar At Home zich door heeft laten inspireren. Met aandacht voor detail bevat ieder item unieke dessins. De producten zijn bovendien van topkwaliteit.

Dekbedovertrek
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

OEKO-TEX
OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

EAN-code 8721059023247

Verkoopgrootte 1

Size NL: 240 x 200/220 cm

Colour Pastel

Omschrijving At Home by Beddinghouse Stylised

Quality 100% cotton

Languages

English English Nederlands Nederlands

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2019 - 2024 Marliving.com | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore