-11%

At Home by BeddingHouse dekbedovertrek Soft Shine - 240 x 200/220 cm - Light Grey 238967

Item 78 of 379
179,95 159,95 (including VAT)
Overview

At Home Soft Shine dekbedovertrek light grey
Met een voorzijde van horizontaal gestreept velvet in prachtig lichtgrijs haal je een ware eyecatcher in huis. Het At Home Soft Shine dekbedovertrek heeft een mooi dessin. De voorkant van luxe, zacht velvet en de achterkant van ademend katoen. Het is een ware aanwinst, vooral om jouw slaapkamer te voorzien van een luxe uitstraling!

Het At Home Soft Shine dekbedovertrek heeft een voorzijde van 100% polyester velvet en een achterzijde van 100% katoen. De twee stoffen zijn van hoogstaande kwaliteit. Het velvet voelt heerlijk zacht aan, het katoen is sterk ademend en vochtabsorberend. De vele positieve eigenschappen dragen bij aan een goed slaapcomfort. Het dekbedovertrek is voorzien van een dubbele doorlopende instopstrook. Als duurzame oplossing is gekozen voor een stoffen verpakking in de vorm van een herbruikbare tas. Het beddengoed van At Home wordt geproduceerd door Beddinghouse, trots partner van BCI, het Better Cotton Initiative voor een betere katoenteelt wereldwijd.

At Home
At Home heeft een karaktervolle collectie die de sfeer verrijkt in huis. Simpel, authenticiteit, robuust, vrouwelijk, zachtheid, harmonie en structuren zijn de kernwaarden waar At Home zich door heeft laten inspireren. Met aandacht voor detail bevat ieder item unieke dessins. De producten zijn bovendien van topkwaliteit.

Dekbedovertrek
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

EAN-code 8719931592578

Verkoopgrootte 1

Size NL: 240 x 200/220 cm

Colour Light Grey

Omschrijving At Home by BeddingHouse Soft Shine

Quality Front: 100% polyester velvet, back: 100% cotton

Languages

English English Nederlands Nederlands

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2019 - 2024 Marliving.com | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore