-11%

At Home by BeddingHouse dekbedovertrek Drawn - 240 x 200/220 cm - Sand 324845

Item 49 of 379
119,95 107,00 (including VAT)
Overview

At Home by BeddingHouse Drawn - 240 x 200/220 cm - Sand
324845

At Home Drawn dekbedovertrek zand
Met het Drawn dekbedovertrek van At Home krijgt je slaapkamer een stijlvolle uitstraling. Het lichte en naturelkleurig dessin heeft een artistieke print vol verfijnde details. De zachte kleurtinten vullen elkaar perfect aan. Door de sierlijke bloemen haal je bovendien een mooi stukje natuur je huis binnen. De achterzijde van dit overtrek is met dezelfde print bedrukt als de voorzijde.

Het At Home Drawn dekbedovertrek is vervaardigd uit 100% katoen. Onder dit soepele materiaal val je elke nacht heerlijk ontspannen in slaap. De zachte stof is van nature sterk en huidvriendelijk. Ook heeft het een goed ademend en warmteregulerend vermogen. Als slijtvast materiaal beschikt katoen over een lange levensduur. Dit Drawn dekbedovertrek is voorzien van een dubbel doorlopende instopstrook en een totale lengte van circa 250 centimeter.

At Home
At Home heeft een karaktervolle collectie die de sfeer verrijkt in huis. Simpel, authenticiteit, robuust, vrouwelijk, zachtheid, harmonie en structuren zijn de kernwaarden waar At Home zich door heeft laten inspireren. Met aandacht voor detail bevat ieder item unieke dessins. De producten zijn bovendien van topkwaliteit.

Dekbedovertrek
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

OEKO-TEX
OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

 

EAN-code 8721059000460

Verkoopgrootte 1

Size NL: 240 x 200/220 cm

Colour Sand

Omschrijving At Home by BeddingHouse Drawn

Quality 100% cotton

Languages

English English Nederlands Nederlands

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2019 - 2024 Marliving.com | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore