-11%

Ariadne at Home dekbedovertrek Twice - 240 x 200/220 cm - Green 321326

Item 43 of 379
89,95 79,95 (including VAT)
Overview

Ariadne at Home Twice - 240 x 200/220 cm - Green
321326

 

EAN-code 8719931984366

Verkoopgrootte 1

Size NL: 240 x 200/220 cm

Colour Green

Omschrijving Ariadne at Home Twice

Quality 100% cotton

Ariadne at Home Twice dekbedovertrek groen
Het Ariadne at Home Twice dekbedovertrek geeft je slaapkamer een frisse look. Dit prachtige groene overtrek is voorzien van een speels ruitenpatroon. De verschillende tinten groen sluiten mooi op elkaar aan. Zo ontstaat er een leuk ton-sur-ton effect. Ook zorgt deze ruitjesprint voor een gezellige sfeer. Kortom, dit vrolijke Twice dekbedovertrek is een plaatje om te zien!

Dit Ariadne at Home Twice dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Onder katoen geniet je elke nacht van heerlijk slaapcomfort. Dit soepele materiaal voelt zacht aan op je huid en is goed vochtregulerend. Katoen is daarnaast stevig, slijtvast en makkelijk in het onderhoud. Hierdoor kun je nog langer genieten van je nieuwe dekbedovertrek. Het Twice overtrek heeft een dubbel doorlopende instopstrook en is in totaal circa 240 centimeter lang.

Ariadne at Home
Ariadne at Home straalt vrouwelijkheid en romantiek uit met klassieke, brocante accenten en zachte pastelkleuren. Er is veel aandacht voor details: mooie borduursels en dromerige ruches. Ook krijgt de stofkwaliteit alle aandacht om optimaal comfort te garanderen. Het merk combineert uitstraling met uitstekende kwaliteit. 

Dekbedovertrek
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

OEKO-TEX
OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

Languages

English English Nederlands Nederlands

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2019 - 2024 Marliving.com | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore