-10%

Ariadne at Home dekbedovertrek Colour Palette - 240 x 200/220 cm - Pastel 258074

Item 24 of 379
99,95 89,95 (including VAT)
Overview

 

EAN-code 8719931783143

Verkoopgrootte 1

Size NL: 240 x 200/220 cm

Colour Pastel

Omschrijving Ariadne at Home Colour Palette

Quality 100% cotton

Ariadne at Home Colour Palette dekbedovertrek pastel
Het prachtige Colour Palette dekbedovertrek van Ariadne at Home zorgt voor een vrolijke sfeer in de slaapkamer. De handgeschilderde aquarelstrepen wisselen elkaar speels af in verschillende lichte en donkere groentinten, grijs, wit, bruin, terra en natureltinten. Zo creëren de zachte pastelkleuren een creatief streepjespatroon waarbij alle kleuren goed op elkaar zijn afgestemd. Je ziet de leuke print ook doorlopen op de bijbehorende kussenslopen.

Dit Ariadne at Home Colour Palette dekbedovertrek bestaat uit 100% katoen. Van nature is katoen een sterk materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt in je handen. Dankzij de goed ademende en vochtabsorberende eigenschappen geniet je iedere nacht van een fijne nachtrust. Daarnaast is dit overtrek slijtvast en makkelijk in het onderhoud. Het Colour Palette dekbedovertrek van Ariadne at Home heeft een dubbel doorlopende instopstrook en is in totaal circa 240 centimeter lang.

Ariadne at Home
Ariadne at Home straalt vrouwelijkheid en romantiek uit met klassieke, brocante accenten en zachte pastelkleuren. Er is veel aandacht voor details: mooie borduursels en dromerige ruches. Ook krijgt de stofkwaliteit alle aandacht om optimaal comfort te garanderen. Het merk combineert uitstraling met uitstekende kwaliteit. 

Dekbedovertrek
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

OEKO-TEX
OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

Languages

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2019 - 2024 Marliving.com | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore