-10%

Ambiante dekbedovertrek Cotton Uni - 240 x 200/220 cm - Black 223079!

Item 6 of 379
69,95 62,95 (including VAT)
Overview

Ambiante Cotton Uni dekbedovertrek black
Dit mooie effen dekbedovertrek van Ambiante is dé must have voor in jouw slaapkamer. Een effen zwart overtrek zoals het Cotton Uni is perfect te combineren met tal van kleuren en materialen. Daarnaast is zwart een donkere, sfeervolle kleur die eenheid aan de slaapkamer kan geven. Een effen zwart dekbedovertrek past in verschillende slaapkamerstijlen. Denk aan de moderne, minimalistische of juist robuuste stijl. 

Het Ambiante Cotton Uni dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Het is een heerlijk materiaal van uitstekende kwaliteit. Van nature is katoen een sterk ventilerende en absorberende stof. Het draagt bij aan ultiem slaapcomfort. Over de gehele breedte aan beide zijden heeft het dekbedovertrek een dubbele instopstrook.

Ambiante
Ambiante is een modern merk dat door zijn veelzijdigheid een breed publiek aanspreekt. Dessins variëren van sierlijk tot stoer. Ook dierenprints komen in het assortiment voor. Ambiante staat voor kwalitatief hoogwaardig beddengoed; het merk vormt dan ook een inspiratie voor elke slaapkamer.

Dekbedovertrek
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

OEKO-TEX
OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

EAN-code 8719931434809

Verkoopgrootte 1

Size NL: 240 x 200/220 cm

Colour Black

Omschrijving Ambiante Cotton Uni

Quality 100% cotton

Languages

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2019 - 2024 Marliving.com | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore