-11%

Ambiante dekbedovertrek Bamboo Uni - 240 x 200/220 cm - Sand 255608!

Item 4 of 379
119,95 107,00 (including VAT)
Overview

Ambiante Bamboo Uni - 240 x 200/220 cm - Sand
255608

 

EAN-code 8719931758486

Verkoopgrootte 1

Size NL: 240 x 200/220 cm

Colour Sand

Omschrijving Ambiante Bamboo Uni

Quality 52% cotton, 48% bamboo

Ambiante Bamboo Uni dekbedovertrek zand
Droom iedere nacht heerlijk weg onder dit zandkleurige Ambiante Bamboo Uni dekbedovertrek. De zachte, neutrale tint zorgt voor een rustige sfeer in de slaapkamer. Het trendy dessin ziet er dan ook prachtig uit in vrijwel elk interieur. Bovendien laat de lichte print andere kleuren nog meer stralen. De sierlijke oxford rand rondom de bijbehorende kussenslopen geven het geheel een elegante touch.

Dit Ambiante Bamboo Uni dekbedovertrek is gemaakt van 52% katoen en 48% bamboe. De combinatie katoen en bamboe resulteert in aangenaam zacht beddengoed waar je iedere nacht fijn onder slaapt. Bamboe groeit van nature snel, verbetert de bodemvruchtbaarheid en absorbeert CO2. Hierdoor is bamboe een duurzamer alternatief. Ook heeft het materiaal een sterk antibacteriële werking, zodat het overtrek lekker lang fris blijft. Katoen is een heerlijk zacht, soepel en huidvriendelijk materiaal. Het Bamboo Uni dekbedovertrek beschikt over een dubbel doorlopende instopstrook en is in totaal circa 240 cm lang.

Ambiante
Ambiante is een modern merk dat door zijn veelzijdigheid een breed publiek aanspreekt. Dessins variëren van sierlijk tot stoer. Ook dierenprints komen in het assortiment voor. Ambiante staat voor kwalitatief hoogwaardig beddengoed; het merk vormt dan ook een inspiratie voor elke slaapkamer.

Dekbedovertrek
Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

OEKO-TEX
OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

Languages

English English Nederlands Nederlands

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2019 - 2024 Marliving.com | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore